Tatillerinizdede formunuz korumanız ve fazla kilo almamak için bazı noktalara dikkat etmelisiniz.
Yaz günlerinde sizler en yardımcı besinelrin başında karpuz gelmektedir,bir çok uzman yemeklerden önce karpuz yemeyi tavsiye etmektedir.Karpuz iştahınızın kapanmasına yardımcı olacaktır.Tatildesiniz en güzel yapılacaklardan biride sabah güneş kendini fazla göstermeden koşu,tempolu yürüyüşler yapabilirsiniz.Sabahalrı kahvaltıdan önce ılık su içebilirsiniz.
Yemeklerde kızartmalar vs uzak durulmalı,tatlılara fazla yaklaşmamaya özen gösterelim.Öğle yemekelrimizde bir tabak çorba yeterli olabilir,yanında meyveelri ve en önemlisi salatamızı ihmal etmeyelim.
Yemeklerimizde akşamları ise taze balık çeşitleri( yağda kızartılmış olmamalı) ihmal edilmemeli saltaları özellikle öğle ve akşam yemeklerinde eksik etmemeliyiz.Günde bir veya iki şise küçük boy maden suyunu sağlığınız ve formda kalmanız için eksik etmeyiniz.
Sürekli yatmak güneşlenmek yerine tatil aktivitelerini ve fırsatları değerlendirip sürekli yatmak oturmak gibi eylemelrden uzak durulmalı.Unutmayın zayıflamak ve formda kalmak birazda sizlerin elinde.

0 yorum: